Nokia 7 Plus: update van juni zorgt voor problemen met nummerherkenning

Gebruikers van de Nokia 7 Plus werden eerder al voorzien van beveiligingsupdate juni. Deze update brengt niet alleen verbeteringen, zo blijkt nu. Gebruikers maken melding van problemen met de nummerherkenning.

Nummerherkenning bij Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus kreeg eerder deze maand beveiligingsupdate juni uitgerold. Deze software-update zorgt bij veel gebruikers voor problemen, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. Bij inkomende oproepen werkt bij een grote groep gebruikers de nummerherkenning niet meer. Hierdoor wordt de naam van de persoon die gekoppeld is aan het nummer niet meer getoond. Bij alle oproepen komt er ‘onbekend’ te staan.

Nokia 7 Plus nummerherkenning

De problemen lijken te ontstaan sinds de security-patch van juni. Gebruikers melden aan DroidApp dat zij Nokia reeds hebben ingelicht, maar dat geen van de geboden oplossingen (ook een reset niet) lijken te helpen. Het is dus nu wachten totdat Nokia een nieuwe update uitrolt voor de Nokia 7 Plus.

Met deze problemen lijkt de Nokia 7 Plus niet het enige toestel met problemen van HMD Global. De Nokia 6.1, ofwel Nokia 6 (2018) kampt sinds de beveiligingsupdate van mei met problemen van reboots, vastlopers en andere vervelende bugs. Het is op dit moment niet bekend wanneer de update voor de Nokia 7 Plus uitgerold wordt, waarmee het probleem met de nummerherkenning wordt opgelost.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel