Preview en video: Nokia 7 Plus – onze eerste indruk

De Nokia 7 Plus is nu enige tijd op de markt beschikbaar, en ook wij hebben op de redactie het toestel mogen ontvangen. In deze Nokia 7+ preview geven we onze eerste indruk. Is het toestel echt een schot in de roos voor 399 euro?

Eerste indruk van de Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus werd samen met de Nokia 6 (2018), Nokia 8 Sirocco en Nokia 1 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Het was het tweede jaar dat HMD Global met de Nokia toestellen op Android aanwezig was. Vorig jaar wist het te overtuigen en ook deze line-up belooft veel goeds.

Het updatebeleid van de fabrikant was direct al een ijzersterk punt en nu anderhalf jaar later maakt Nokia haar beloften hier helemaal waar. De nieuwe lichting Android-toestellen, waartoe ook de Nokia 7 Plus behoort is voorzien van Android One. Dit betekent minimaal 2 jaar Android-updates en minimaal 3 jaar beveiligingsupdates. Beter kan je nu niet hebben.

Onze eerste indruk van de Nokia 7 Plus is bovengemiddeld goed. Voor 399 euro krijg je echt een fijn toestel. In onderstaande video gaan we dieper in op onze ervaringen en laten we ook weten welke verbeterpunten we al zijn tegengekomen bij de 7+.

Update 29 april 2018: inmiddels vind je de uitgebreide Nokia 7 Plus review terug op DroidApp.

Op de toestelpagina vind je alle actuele prijzen. Tijdelijk krijg je met de aanschaf een gratis Chromecast. Ook vind je er de specificaties en andere nuttige informatie. Deze pagina bereik je via onderstaande button. Je kunt het toestel direct bestellen bij CoolblueBelsimpel, Mobiel, Bol.com en MediaMarkt.

Abonneer je direct op ons YouTube kanaal en mis niks van nieuwe video’s!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel