Nokia 6.1 en Galaxy A5 (2017) krijgen nieuwe update: security-patch december

HMD Global heeft in onder andere Nederland, een nieuwe update vrijgegeven voor de Nokia 6.1. De Nokia wordt vanaf nu voorzien van de beveiligingsupdate van december 2018. Tevens is de update beschikbaar voor de Galaxy A5 (2017).

Beveiligingsupdate december voor Nokia 6.1

Voor de bezitters van de Nokia 6.1, ofwel de Nokia 6 (2018) wordt een nieuwe update verspreid. Het gaat om beveiligingsupdate december 2018. Deze update werd in de eerste week van december uitgebracht door Google. Nu wordt hij dus uitgerold voor de Nokia 6 van dit jaar, zo laat Wim aan DroidApp weten.

Nokia 6.1 Beveiligingsupdate december 2018

Nog maar zo’n drie weken geleden werd de patch van november nog uitgerold voor de telefoon. Zover bekend zijn er verder met deze update van december geen veranderingen doorgevoerd. Mocht je die toch zijn tegengekomen, laat het ons dan zeker weten!

Wanneer de update beschikbaar is voor jouw Nokia 6.1, krijg je hiervan een notificatie op je telefoon.

Galaxy A5 (2017)

Gebruikers van de Samsung Galaxy A5 (2017) melden eveneens een update voor hun telefoon. Deze smartphone wordt vanaf nu ook bijgewerkt met de security-patch van december 2018. Aan DroidApp laten de bezitters weten dat zij de update OTA binnenkrijgen en dat de update een grootte heeft van ongeveer 148MB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel