Nokia 7.1 en Honor View 20 ontvangen beveiligingsupdate maart met extra’s

Nokia en Honor rollen een nieuwe update uit voor een paar van hun toestellen. De smartphonefabrikanten hebben de security-patch van maart klaarstaan voor de Honor View 20 en de Nokia 7.1.

Maart patch voor Honor en Nokia

Degenen die in het bezit zijn van een Nokia 7.1 of Honor View 20 kunnen vanaf nu een nieuwe update verwachten voor hun smartphone. Voor de Nokia 7.1 brengt de update geen verdere grote veranderingen mee. Wel gaat het om een nieuwe ‘Pie build’ waarbij de gebruiksvriendelijkheid is verfijnd en verbeterd. De update heeft een grootte van net geen 350MB.

Honor View 20 camera

De Honor View 20 ontvangt nu ook een nieuwe update, eveneens dus beveiligingsupdate maart 2019. Daarbij zijn er verbeteringen in de camera doorgevoerd. Foto’s die vanuit de hand worden genomen, moeten voortaan minder ruis bevatten. Het gaat hierbij specifiek om foto’s die in de Super-Nachtmodus worden gemaakt. Foto’s die bij weinig licht gemaakt worden, moeten nu duidelijker vastgelegd worden. Tevens heeft Honor de gevoeligheid van het scherm geoptimaliseerd.

Het kan even duren voordat de updates bij iedere gebruiker beschikbaar zijn. Zodra dit het geval is, krijg je een melding. Eventueel kun je via instellingen handmatig controleren of de update voor jouw device beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel