Nokia 7.2 onthuld op Twitter, maar snel weer verwijderd

Nokia werkt hard aan de Nokia 7.2, de opvolger van de 7.1. We hebben al verschillende berichten voorbij zien komen, en nu is het toestel al per ongeluk onthuld op Twitter.

Nokia 7.2 op Twitter

HMD Global zal tijdens de komende editie van de IFA een aantal nieuwe smartphones presenteren. Naast de Nokia 5.2 waar we eigenlijk nog niks van gehoord hebben, komt ook de Nokia 6.2 en 7.2 aan bod. Op Twitter heeft Joachim Kuss, medewerker van Zeiss, zich uitgelaten over de Nokia 7.2.

Nokia 7.2 twitter

Op Twitter laat hij een foto zien van de nieuwe Nokia 7.2. Deze foto komt overeen met de eerder uitgelekte details. We zien een triple-camera in een cirkelvormige module. Volgens een andere bron heeft het toestel een Full-HD+ beeldscherm met 19,5:9 beeldverhouding, een Snapdragon 660, 48MP camera en een 3500 mAh accu. Ook wordt gesproken over 4/6GB RAM en 64GB/128GB opslagruimte, geheugenkaartslot en een headset-aansluiting.

Nokia 7.2 leak

Alle details zullen op de IFA bekend gemaakt worden.

Update 23 augustus – 12:14 uur:

Er zijn nieuwe foto’s verschenen van de nieuwe Nokia 7.2. De foto’s daarvan vind je hieronder en tonen het toestel in een blauw-groene kleur.

Nokia 7.2 foto

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel