‘Ontwerp nieuwe Nokia 7.2 gelekt dankzij case-fabrikant’

We gaan er vanuit dat Nokia tijdens de komende editie van de IFA in Berlijn drie nieuwe smartphones presenteert. Eén daarvan zal de Nokia 7.2 zijn, de opvolger van de Nokia 7.1. Nu zien we foto’s van het mogelijke toestel.

Nokia 7.2 in beeld

Als we afgaan op de eerder verschenen berichten kunnen we in september drie nieuwe smartphones van Nokia verwachten. HMD Global zal op de IFA de nieuwe Nokia 5.2, 6.2 en 7.2 aankondigen en daar zitten we met smart op te wachten. Oorspronkelijk zou het idee namelijk zijn dat de toestellen in mei al aangekondigd hadden moeten worden, maar Nokia heeft dit toch op een andere datum in de agenda geprikt.

Nokia 7.2 case leak

We zien nu nieuwe foto’s waarin de mogelijke Nokia 7.2 is te zien. De foto’s zijn afkomstig van een hoesjesmaker. Wanneer de foto’s inderdaad juist zijn, dan zien we een toestel met een dunne behuizing en een opvallend design. Het moet de Nokia wat meer uit de anonimiteit halen. Achterop beschikt het toestel over een vingerafdrukscanner en een triple-camera. Deze camera zit in een cirkelvormige module waarin ook de LED-flitser is geplaatst. Volgens eerdere geruchten zit hier een 48MP sensor tussen, een groothoeklens en een dieptesensor.

Aan de voorkant zien we dat de Nokia 7.2 een kleine notch krijgt. Hierin zal de front-camera van de smartphone geplaatst zijn. Nog steeds zal de Nokia 7.2 in het iets hogere mid-end segment geplaatst worden; de verwachting is dat HMD Global kiest voor een Snapdragon 660 processor voor de smartphone en een scherm van 6,3 inch.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel