Nokia 6.2: nieuwe informatie met specificaties bekend

Binnenkort zal Nokia de nieuwe Nokia 6.2 presenteren. Er gaan berichten rond dat dit in augustus staat te gebeuren. Nu horen we wat meer over de specificaties van het toestel.

Nokia 6.2: dit zijn de specs

Als de berichten kloppen kunnen we in augustus de nieuwe mid-end smartphone van Nokia verwachten. Het bedrijf presenteert dan de nieuwe Nokia 6.2. De smartphone zal de huidige Nokia 6.1 opvolgen die vorig jaar werd uitgebracht. Het is dan tevens de derde generatie Nokia 6. De 6-serie van Nokia doet goede zaken.

Er is nu informatie bekend over de specificaties van het toestel. Naar verluidt zou de smartphone beschikken over een Snapdragon 632 octa-core processor. Tevens zou de Nokia 6.2 voorzien van 4GB of mogelijk 6GB RAM. Intern zou er 64GB aan opslagruimte zijn. Dit kan dan weer uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Nokia Daredevil

De Nokia 6.2 zou uitgerust worden met een 6,0 inch AMOLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie en een notch. Achterop zit een triple-camera met 20MP sensor, 8 megapixel ultra-wide-angle en 5 megapixel diepte-camera. Uiteraard zal ook de 6.2 voorzien worden van Android Pie, met Android One. De accu zou een capaciteit krijgen van 3300 mAh.

HMD Global zou de smartphone uit willen brengen in augustus. Of dat inderdaad het geval zal zijn, zal de tijd moeten uitwijzen. Eerder lekte de Nokia Daredevil uit, wat mogelijk best de Nokia 6.2 kan zijn. Mogelijk zien we in augustus ook de nieuwe Nokia 7.2.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel