Nokia ‘Daredevil’ uitgelekt in live foto’s met triple-cam en druppel-notch

Er komt een nieuwe smartphone aan van HMD Global. Op live foto’s zien we een nieuwe Nokia-smartphone die de naam Daredevil draagt. Hij is voorzien van een triple-camera en druppel-notch.

Nokia Daredevil op beeld

Op het Chinese netwerk Baidu is een nieuwe smartphone opgedoken van Nokia. Het is niet bekend welke smartphone dit gaat worden, maar de codenaam is Daredevil. De nieuwe Nokia-smartphone zou zomaar eens de nieuwe Nokia 5.2 of 6.2 kunnen zijn, zo melden bronnen.

De triple-camera heeft zoals de naam aangeeft drie sensoren, en zijn in een ronde module geplaatst. Uiteraard wordt ook bij dit toestel samengewerkt met ZEISS voor de camera-realisatie. De hoofdcamera telt er een met 48 megapixel. Daarbij wordt gesproken over een Qualcomm Snapdragon 660 processor, samen met een vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de telefoon. Als de berichten kloppen, krijgt de nieuwe Nokia-smartphone een 3500 mAh accu, een 3,5 mm poort en een USB-C poort. Aan de voorzijde krijgt de telefoon een notch met daarin de front-camera.

Het is niet bekend wanneer we de nieuwe Nokia kunnen verwachten, maar mogelijk duurt dat niet heel lang meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel