Nokia 7 Plus met 18:9 display getoond; mogelijk voor Europese markt

Tijdens de komende editie van het Mobile World Congress kunnen we weer een aantal nieuwe toestellen verwachten. HMD Global zal hier diverse nieuwe Nokia toestellen presenteren. Vermoedelijk ook de Nokia 7 Plus die nu is opgedoken en waarvan we foto’s te zien krijgen.

Nokia 7 Plus getoond

Nadat vorig jaar tijdens het MWC het startschot van Nokia’s met Android voor Europa werd gegeven, kunnen we ook dit jaar weer veel moois verwachten. Er zijn nu foto’s en details opgedoken over de Nokia 7 Plus, een uitgebreidere variant op de eerder in China aangekondigde Nokia 7. De smartphone wordt mogelijk tijdens het Mobile World Congress aangekondigd, waardoor het voor de hand ligt dat het toestel ook in Europa uitgebracht wordt.

De Nokia 7 Plus is voorzien van een 6,0 inch display met 18:9 beeldverhouding. Het design doet erg denken aan de Nokia 6 (2018), waarvan de release voor Europa vermoedelijk ook deze maand bekend wordt gemaakt. Verder is het scherm voorzien van Gorilla Glass en draait de smartphone op Android 8.0 Oreo. Verder wordt melding gemaakt van een Snapdragon 660 processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte (uitbreidbaar), USB-C aansluiting en ondersteuning voor Quick Charge.

De camera van de Nokia 7 Plus betreft een dual-camera 12MP + 13MP (Carl Zeiss) met ondersteuning voor twee keer optische zoom, de Pro-modus met Bothie en een 16 megapixel front-camera. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Nokia de nieuwe 2018-lijn voor Europa precies lanceert, maar dit zal in ieder geval eind deze maand zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel