Nokia 8.1 in de aanbieding: alleen vandaag voor 299 euro

Nokia heeft een breed portfolio vol interessante toestellen. De Nokia 8.1 is er daar één van en die kun je vandaag met een leuke korting kopen!

Nokia 8.1 aanbieding

Op de redactie kwamen we een mooie aanbieding tegen van de Nokia 8.1. De smartphone vol mogelijkheden is een stuk voordeliger geprijsd vandaag dan normaal. Zoals we in onze Nokia 8.1 review schreven, is deze smartphone erg interessant en krijg je veel voor een nette prijs.

Nokia 8.1 review

Als eerst is er Android One. Hierdoor ben je drie jaar lang verzekerd van beveiligingsupdates en twee jaar Android-updates. Verder is er een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm, 64GB uitbreidbare opslagruimte, 12MP + 13MP dual-camera achterop en 20 megapixel front-camera voorop. Ook is er ook een vrij flinke accu van 3500 mAh en snelle Snapdragon 710 octa-core processor.

De Nokia 8.1 kun je alleen vandaag kopen voor 299 euro bij Bol.com. Normaal ligt de prijs rond de 350 euro, en werd het toestel bij release voor 399 euro op de markt gebracht. Wil je er een goedkoop sim-only abonnement bij, lees dan dit artikel met beste sim-only aanbiedingen van juli.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel