Nokia 2.2 met Android One en scherpe prijs nu verkrijgbaar

HMD Global heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. De Nokia 2.2 is het toestel waar het om gaat en deze is voorzien van een gunstig prijskaartje en Android One.

Nokia 2.2 verkrijgbaar

Nokia kwam vorige maand met de introductie van de nieuwe Nokia 2.2. Nu is het moment aangebroken dat de fabrikant het toestel uitgebracht heeft in ons land. De smartphone kenmerkt zich door aardige specificaties en een scherpe prijs. Vanuit de doos draait het toestel op Android Pie, met Android One. Hierdoor ben je drie jaar lang verzekerd van beveiligingsupdates en twee jaar van Android-upgrades. Dat is goed nieuws, en zeker gezien de prijs van de smartphone.

De Nokia 2.2 is voorzien van een 5,71 inch beeldscherm met een HD+ resolutie. Daarbij is er een LED-notificatie verwerkt in de power-button aan de zijkant. De smartphone heeft een MediaTek Helio A22 quad-core processor met 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Tevens is er een 3000 mAh accu, 13 megapixel camera en 5MP front-camera.

Kopen

Je kunt vanaf nu de Nokia 2.2 kopen voor een bedrag van 119 euro. Dit kan bij Bol.com en Belsimpel. De specificaties vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel