Nokia 8 aanbieding: dual-sim versie alleen vandaag voor €429,95

De Nokia 8 is het meest uitgebreide Nokia toestel van dit moment. De smartphone draait op Android 8.0 Oreo, heeft een dubbele camera en is van alle gemakken voorzien. Alleen vandaag kun je het toestel, met dual-sim ondersteuning, met een fikse korting aanschaffen. We zetten de details op een rij.

Nokia 8 voor minder geld

Een uitgebreide smartphone voor een lagere prijs, dat willen we natuurlijk allemaal. De Nokia 8 is een voorbeeld van een uitgebreid toestel met alle mogelijkheden die je eigenlijk nodig heeft. Gehuld in een metalen behuizing is er een 5,3 inch Quad-HD display, een vingerafdrukscanner en een Snapdragon 835 processor, aangevuld met 4GB RAM-geheugen.

Nokia 8 aanbieding

Daarnaast heeft het toestel 64GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart. Foto’s maak je met de 13 megapixel dual-camera of de 13 megapixel front-camera. Er is een USB-C poort, 3090 mAh accu, en deze versie biedt ook dual-sim ondersteuning. In onze Nokia 8 review vind je al onze bevindingen terug over het toestel.

Inmiddels is de Nokia 8 voorzien van een groot aantal updates; waaronder de Android 8.0 Oreo update. Daarbij staat HMD Global-Nokia er goed om bekend dat het iedere maand beveiligingsupdates uitrolt voor de toestellen; een updatebeleid waar veel fabrikanten nog van kunnen leren!

De adviesprijs van de Nokia 8 ligt op 599 euro, hoewel het toestel inmiddels wel in prijs gezakt is. Echter kun je alleen vandaag de Nokia 8 bij iBood bestellen voor 429,95 euro. Je betaalt nog wel de 5,95 euro aan verzendkosten, maar dat samen heb je een mooie deal te pakken.

Mocht je toch te laat zijn, dan vind je via onderstaande button, op de Nokia 8 pagina, alle actuele prijzen en specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel