Nokia 8: beveiligingsupdate december 2017 wordt uitgerold

Nokia rolt in Nederland vanaf nu een nieuwe update uit voor de Nokia 8. Het high-end toestel van de Finnen wordt voorzien van de nieuwste beveiligingsupdate; december 2017. Hiermee worden een aantal bugs en lekken gedicht.

Nokia 8: beveiligingsupdate december 2017

Voor de bezitters van de Nokia 8 staat beveiligingsupdate december 2017 klaar. Een kleine twee weken bracht Google deze security-patch uit voor haar toestellen. Nu de update voor de Nokia 8 beschikbaar is, zijn enkele tientallen lekken gedicht en is het toestel met de meest recent verschenen patches verschenen.

Nokia 8 beveiligingsupdate december 2017

De Nokia 8 wordt goed bijgehouden met updates. Enkele weken geleden verscheen Android 8.0 Oreo al voor de Nokia 8 en ook voor andere toestellen van HMD Global-Nokia komt de update beschikbaar. De update wordt OTA, dus via het toestel uitgerold, zo melden gebruikers aan DroidApp. Je krijgt hiervan een melding op je toestel.

Nog een interessante tip; ben je nog niet in het bezit van een Nokia 8. Je kunt nu nog de ‘8’ aanschaffen voor slechts 399 euro (huidige prijs 550 euro) bij Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel