Nokia 8 en Galaxy Note 8 krijgen beveiligingsupdate juni 2018 uitgerold

De Nokia 8 is door HMD Global voorzien van een nieuwe update. Het gaat om een nieuwe security-patch en wel die van juni 2018. De update wordt vanaf nu in Nederland uitgerold, zo melden gebruikers aan DroidApp. Daarnaast wordt ook de Samsung Galaxy Note 8 van de update voorzien.

Nokia 8: beveiligingsupdate juni 2018

De Nokia 8 was het vlaggenschip van vorig jaar van HMD Global. De smartphone is inmiddels flink in prijs gedaald en het nieuwe vlaggenschip is de Nokia 8 Sirocco. Het toestel wordt nu voorzien van de nieuwste security-patch die door Google is vrijgegeven; beveiligingsupdate juni 2018.

Nokia 8 beveiligingsupdate juni 2018

DroidApp-lezer Richard laat aan ons weten dat de update aangeboden vanaf nu aangeboden wordt voor de Nokia 8 uit 2017. Deze update heeft een grootte van 83,4 MB en dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in Android. De precieze hoeveelheid patches verschilt per toestel. Sommige patches zijn bijvoorbeeld alleen voor toestellen met een bepaald type processor.

Samsung Galaxy Note 8 beveiligingsupdate juni 2018

Samsung Galaxy Note 8

Tevens is de update naar juni zojuist vrijgegeven in Nederland voor de Samsung Galaxy Note 8. De update dicht enkele verbeteringen vanuit Google, maar ook patches vanuit Samsung. De lijst met verbeteringen van kwetsbaarheden vanuit Samsung werd eerder voor deze maand vrijgegeven. Zodra de update beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel