Nokia 8: update met nieuwe Pro Camera app nu beschikbaar

Zoals beloofd heeft Nokia een nieuwe update klaargezet voor de Nokia 8. Het toestel wordt voorzien van een flinke update, waarbij de Pro Camera app toegevoegd wordt. Deze moet gebruikers de mogelijkheid geven om nog betere foto’s te maken.

Pro Camera voor Nokia 8

Voor de Nokia 8 bezitters is er goed nieuws. Er is vanaf nu een nieuwe update beschikbaar die de nieuwe Pro Camera app brengt. De nieuwe feature voor de Nokia 8, die vorig jaar werd uitgebracht, werd afgelopen dinsdag aangekondigd. Deze aankondiging viel samen met de nieuwe Nokia 2.1, 3.1 en 5.1.

Nokia 7 Plus camera

Hierboven zie je de Nokia 7 Plus met de Pro Camera app

De update wordt inmiddels uitgerold en is ook in Nederland verkrijgbaar. Dit betekent dat je de melding voor het downloaden en installeren van de update op je toestel kunt verwachten. Er zijn verschillende toestellen van HMD Global die de Pro Camera al hebben, bijvoorbeeld de Nokia 7 Plus.

De Pro Camera is bekend van de Lumia-toestellen. Het geeft de gebruikers meer nieuwe mogelijkheden. Het is mogelijk om handmatig de instellingen aan te passen en hiermee te spelen. Op basis daarvan kan het zomaar zijn dat je nog mooiere foto’s kunt maken. De update is ruim 600MB groot, dus het is aan te raden deze via een WiFi-verbinding te installeren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel