Nokia Pro Camera-app deze week naar Nokia 8; Sirocco, 6 (2018) en 7+ krijgen ARCore

De huidige Nokia 8 heeft misschien niet de beste camera. Maar dat moet gaan veranderen. HMD Global heeft bekend gemaakt dat de Nokia Pro Camera-app deze week naar de Nokia 8 gebracht wordt. Daarbij worden verschillende toestellen uitgebreid met ARCore ondersteuning.

Pro Camera voor Nokia 8

De Nokia 8 die vorig jaar werd aangekondigd, wordt uitgebreid met een nieuwe feature. De smartphonefabrikant heeft bekend gemaakt dat de Nokia 8 vanaf deze week een update kan verwachten. De update brengt de nieuwe Nokia Pro Camera-app. Deze wordt door veel gebruikers gemist.

Een voordeel van de nieuwe camera-app moet het mogelijk maken om nog mooiere foto’s te maken. Daarbij krijg je als gebruiker meer mogelijkheden en wordt de kwaliteit doorgaans beter beoordeeld. Dezelfde camera-app zien we bijvoorbeeld ook op de andere toestellen van Nokia die laatst zijn verschenen, zoals de Nokia 7 Plus.

Nokia 7 Plus Pro-camera

ARCore

Augmented Reality moet het helemaal gaan worden. IKEA speelde hier bijvoorbeeld op in met de toffe IKEA Place app. Google presenteerde onlangs haar ARCore platform, bedoeld om nog meer uit Augmented Reality te halen.

HMD Global heeft bekend gemaakt dat er meer smartphones binnenkort ondersteuning krijgen voor ARCore. Dit gaat gelden voor de Nokia 8 Sirocco, Nokia 6 (2018) en Nokia 7 Plus. Wanneer de ondersteuning definitief voor gebruikers beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

Nokia presenteerde vandaag ook drie nieuwe, betaalbare smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel