HMD Global komt op 29 mei met meerdere nieuwe Nokia-producten

Als we de nieuwste berichten van HMD Global mogen geloven, kunnen we op 29 mei weer veel nieuws verwachten. Het gaat om Nokia-smartphones met Android. Gaat de fabrikant weer flink uitpakken?

Nokia aankondiging op 29 mei

Eerder werd al duidelijk dat HMD Global op 29 mei met een persconferentie zal komen. Deze zal plaatsvinden in de Russische stad Moskou. Op deze dag zal het bedrijf in ieder geval de Nokia X6 presenteren voor de Europese markt, zo schreven we eerder. De smartphone werd eerder in mei al voor China gepresenteerd.

HMD Global 29 mei Nokia

Juho Sarvikas, CPO bij HMD, laat weten dat er meerdere nieuwe producten in de pijplijn zitten. Althans, dat kan wel worden opgemaakt uit de tekst ‘some new stuff to share’. Er gaan in het geruchtencircuit meerdere toestellen rond. Denk aan de Nokia X5 en X7. Daarbij is de kans aanwezig dat de Nokia 3 (2018)/3.1 en Nokia 5 (2018)/5.1 worden gepresenteerd. Hierover kwamen in de afgelopen tijd meerdere aanwijzingen binnen.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van de aankondiging. De presentatie begint rond 18:40 uur Nederlandse tijd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel