Grote Nokia aankondiging op 29 mei: Nokia X6 voor Europa

Op 29 mei zal HMD Global opnieuw nieuwe Nokia-smartphones aankondigen. Een uitnodiging van de fabrikant is opgedoken waarbij duidelijk is, dat we hier weer wat nieuws zullen gaan zien. Welke dingen kunnen we verwachten op 29 mei?

Nokia aankondiging op 29 mei

Op 29 mei 2018 zal in de Russische stad Moskou een persconferentie gehouden worden door HMD Global, eigenaar van Nokia. De uitnodiging is inmiddels verstuurd en op de uitnodiging staan bekende namen. Hoewel er niets wordt gerept over wat we krijgen te zijn, zijn er zo wel de vermoedens.

Nokia 29 mei aankondiging

In de afgelopen tijd kwamen er berichten binnen over de Nokia 3 (2018), Nokia 5 (2018) en werd gisteren de nieuwe Nokia X6 aangekondigd. De smartphones krijgen we mogelijk tijdens deze persconferentie te zien, waarbij Nokia aan DroidApp doorschemert dat we daar meer over de internationale release van de X6 krijgen te horen.

Wellicht heeft Nokia nog wel meer in petto; een nieuwe Nokia X-serie. Voor een 2018-editie van de Nokia 2 lijkt het ons te vroeg, dit toestel is nog geen half jaar op de markt. Hierover is echter verder niks bekend.

Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer bekend is over de aankondiging.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel