Nokia 3.1 / Nokia 3 (2018) duikt voor het eerst op

Nadat eerder deze maand de eerste berichten verschenen over een opvolger voor de huidige Nokia 5, lijkt HMD Global ook te werken aan een nieuwe Nokia 3. De smartphone krijgt de naam Nokia 3.1 of Nokia 3 (2018). De informatie is ontdekt door een betrouwbare bron.

Nokia 3.1 voor 2018

HMD Global wil dit jaar weer een grote hoeveelheid toestellen uitbrengen zo lijkt het. Dit jaar werd tijdens het Mobile World Congress al een boekje opengedaan met de Nokia 7 Plus (review), Nokia 6 (2018) en Nokia 1. Ook de Nokia 8 Sirocco en de Nokia 8110 4G werd getoond. Een opvolger voor de Nokia 3 en 5 werd echter nog niet getoond, maar daar kan binnenkort weleens verandering in komen. Eerder verschenen de eerste details over de Nokia 5 (2018) al.

Nokia 3

Een doorgaans goed geïnformeerde bron, Roland Quandt, heeft nu de eerste aanwijzingen gevonden voor een 2018-editie van de Nokia 3. Dit toestel krijgt mogelijk de naam Nokia 3.1, waar eigenlijk de Nokia 6 (2018) ook Nokia 6.1 wordt genoemd. Helaas ontbreekt verder alles nog aan details. Er zijn geen foto’s en geen specificaties bekend. We zitten dus nog in een heel vroeg stadium en krijgen alleen onderstaande details te zien.

Nokia 3.1 opgedoken

We hebben geen idee wanneer HMD Global de nieuwe smartphone aan zal kondigen. Persoonlijk verwacht ik nog wel het één en ander aan nieuws van Nokia tijdens de komende editie van de IFA. Deze beurs wordt begin september in Berlijn gehouden. De huidige Nokia 3 was voorzien van een 5,0 inch HD-display, 2GB RAM, quad-core processor, 2630 mAh accu en een 8 megapixel camera. Het toestel wordt nog altijd perfect bijgehouden met update; zo werd in april Android 8.0 Oreo voor de Nokia 3 uitgerold.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel