Nokia 3: nieuwe Android 8.0 Oreo beta brengt Night Light feature

HMD Global heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht voor de Nokia 3. Het gaat om een nieuwe Oreo-beta build voor het toestel. Hierbij zijn nieuwe verbeteringen doorgevoerd, waaronder de komst van de Night Light feature, de nachtmodus.

Night Light feature voor Nokia 3

Sinds enige tijd test HMD Global de Android 8.0 Oreo beta voor de Nokia 3. Er is nu een nieuwe beta-versie uitgebracht waarbij weer een reeks verbeteringen zijn doorgevoerd. Gebruikers die deelnemen aan de beta-test kunnen nu een nieuwe feature gebruiken; de Night Light feature.

Nokia 3 oreo beta night light

De Nokia 3 krijgt een nachtmodus en hier kun je ook automatisch een tijd aan koppelen. Dit betekent dat ’s avonds automatisch de functie geactiveerd kan worden en ’s ochtends weer uitgeschakeld wordt. Bij de nachtmodus wordt het blauwe licht uit het scherm gefilterd, zodat het rustiger oogt. De Night Light feature is niet de enige nieuwe functie. Er is ook een nieuwe camera-app en beveiligingsupdate maart 2018.

Wanneer de definitieve versie beschikbaar wordt gesteld is op dit moment nog niet bekend. Voorlopig wordt eerst deze beta-versie getest. Vermoedelijk staat de uitrol van de stabiele update gepland voor in de komende weken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel