Android Oreo Beta ‘binnenkort’ voor Nokia 3, Android 8.1 voor Nokia 2

De Nokia 3-bezitters kunnen binnenkort zich aanmelden voor de Android 8.0 Oreo beta-test. Nokia heeft aangegeven dat spoedig wordt gestart met het beschikbaar stellen van de update. Daarnaast slaat Nokia de update naar Android 8.0 over voor de Nokia 2, het betaalbare toestel van HMD Global.

Nokia 3: Oreo beta op komst

De Nokia 8 heeft al de Android 8.0 Oreo update ontvangen en inmiddels is de beta-versie beschikbaar voor de Nokia 5 en 6. Juho Sarvikas van HMD Global heeft nu details gedeeld over de update voor de Nokia 3. Naar eigen zeggen zal Nokia ‘binnenkort’ starten met de beta-versie van Android 8.0 Oreo voor de Nokia 3. De update komt dan weer beschikbaar via Nokia Labs waarbij de feedback verzameld wordt om de definitieve update zo stabiel mogelijk te maken.

Nokia 2 range

Daarnaast weet Sarvikas te melden dat de Nokia 2 geen update naar Android 8.0 Oreo zal krijgen. In plaats daarvan krijgt het toestel direct de update naar Android 8.1 Oreo. Eerder dook al het bericht op dat HMD Global dit vermoedelijk van plan was. Wanneer de update beschikbaar komt voor het toestel is niet duidelijk. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel