Nokia rolt Android Pie in oktober uit voor 6-serie, 8 in november

Nokia heeft tijdens haar persconferentie bekend gemaakt wanneer het de Android Pie update naar andere toestellen uit zal rollen. Alle toestellen zullen de update krijgen, maar nu krijgen we een duidelijker beeld.

Android Pie voor Nokia’s

Tijdens de persconferentie van Nokia heeft het bedrijf nieuwe headsets en de Nokia 7.1 aangekondigd. Maar het ging ook even over de Android Pie update. Voor de Nokia 7 Plus werd deze vorige week uitgebracht, en voor vier andere toestellen staat deze update in de startblokken, zo laat HMD Global weten.

Nokia 6.1 Android Pie

Voor de Nokia 6.1 (Nokia 6 2018) en Nokia 6.1 Plus zal de update in oktober van dit jaar uitgerold worden. Die laatste is niet in Nederland verkrijgbaar. Ben je in het bezit van een Nokia 8 of Nokia 8 Sirocco, dan kun je de update in november verwachten.

Het is niet bekend gemaakt wanneer de andere toestellen van Nokia voorzien worden van de update. Eerder gaf het bedrijf al aan dat alle toestellen de update naar Android Pie zullen ontvangen. We verwachten dat andere toestellen zoals de Nokia 6, 5.1, Nokia 5-serie, 3-serie en meer pas op zijn vroegst in december, begin 2019 de update verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel