Nokia Camera-app door HMD Global uitgebracht in Play Store

De Nokia Camera-app werd vorige week overgenomen door HMD Global. De applicatie was eigendom van Microsoft, die de app gebruikte op onder andere de Lumia-toestellen. Nu is de systeem-applicatie uitgebracht in de Google Play Store.

Nokia Camera in Play Store

Fabrikanten plaatsen met regelmaat hun systeem-applicaties in de Play Store. Op deze manier kunnen zij een toepassing sneller van een update voorzien, zonder dat er een update voor het toestel nodig is. HMD Global nam vorige week de Nokia Camera-app over. Deze is voorzien van een gebruiksvriendelijkere bediening dan de huidige camera app op de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6.

Nokia Camera app

HMD Global heeft de Nokia Camera app vanaf nu in de Play Store geplaatst. De camera-app voorziet in alle basisdingen, maar mist wel een aantal functies. Zo kun je geen panorama’s met de camera-app maken en ontbreekt een mogelijkheid voor het handmatig instellen van de camera-instellingen.

De Nokia Camera app is alleen beschikbaar voor Android-toestellen van HMD Global. Mocht je over een Nokia met Android beschikken, dan kun je de app downloaden via onderstaande button.

Camera
Camera
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel