Nokia deelt teaser: nieuwe smartphone op 5 december

HMD Global komt begin december met een nieuw product. In een teaser laat de fabrikant weten dat we een nieuwe Nokia kunnen verwachten. Op 5 december gaat het gebeuren.

Nokia aankondiging op 5 december

Nog voor het einde van het jaar zullen we een nieuw product van Nokia terug gaan zien. In een teaser van HMD Global laat de fabrikant weten op 5 december een aankondiging te hebben ingepland. Spannend, want echt concrete aanwijzingen voor wat we kunnen verwachten hebben we niet echt.

Er gaan al wel enige tijd berichten rond over de Nokia 8.2. Eerdere geruchten gaven aan dat dit toestel dit jaar nog moet verschijnen, en beschikt over een pop-up camera. Ook zou de fabrikant werken aan een opvolger voor de Nokia 9 PureView, de Nokia 9.1 PureView. Echter is het van alle twee deze modellen onzeker of het inderdaad om die modellen gaat.

Als we kijken naar de teaser, zien we een glimp van de nieuwe smartphone. We zien wat afgeronde hoeken met dunne schermranden. Al kan dit ook een deel marketing zijn. De geruchtenmolen zal ongetwijfeld nu gesmeerd worden en in de komende dagen en weken gaan draaien. Nog even geduld, op 5 december gaan we het horen!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel