Nokia X6 komt sowieso naar Europa: handleiding opgedoken

HMD Global zal de Nokia X6 sowieso uitbrengen in Europa. De smartphonefabrikant kwam in mei met de X6 voor de Chinese markt. Er zijn nu definitieve aanwijzingen dat de Nokia X6 naar Duitsland komt en dus ook naar Europa.

Nokia X6 in Europa

De Nokia X6 is het nieuwste paradepaardje van HMD Global. De Finse fabrikant stelde het toestel vorige maand voor, voor de Chinese markt. De collega’s van het Duitse Stadt-Bremerhaven hebben ontdekt dat de smartphone sowieso uitgebracht zal worden in Duitsland.

Nokia X6

De aanwijzingen hiervoor zijn ontdekt op het internet. De Duitse collega’s kwamen een verwijzing naar de Duitse productpagina tegen voor de Nokia X6. Tevens is er ook een Duitstalige handleiding gevonden van de Nokia X6. Dit samen maakt het wel duidelijk dat de Nokia X6 naar Europa komt. We verwachten dat de smartphone ook uitgebracht wordt in Nederland.

Nokia X6 handleiding

In China kost de Nokia X6 omgerekend zo’n 170 euro, maar de prijs zal vanwege heffingen in ons land wel hoger komen te liggen. Het is niet duidelijk wanneer we de Nokia X6 precies kunnen verwachten. Alle details en specificaties vind je terug op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel