NS Reisplanner Xtra app laat voortaan de uitstapzijde zien

De Nederlandse Spoorwegen heeft in de laatste maand van het jaar de app uitgebreid met een handige nieuwe feature. In de NS Reisplanner Xtra app zie je voortaan de uitstapzijde van je trein. Handig voor degenen die een overstap moeten halen bijvoorbeeld.

Uitstapzijde perron in NS app

De NS Reisplanner Xtra app is voorzien van een update naar versie 4.6.3. In de update zijn geen grote wijzigingen te vinden. Er is één handige functie toegevoegd die je laat zien aan welke kant je uit de trein moet stappen. Het verschilt namelijk per trein en perron of dit links of rechts is.

NS Reisplanner Xtra uitstapzijde

De uitstapzijde in de NS Reisplanner Xtra app wordt niet standaard getoond. Bij het plannen van een reis kan je extra details uitvouwen door op de twee pijltjes bovenin beeld te tikken. Daar zie je naast de drukte-verwachting en de stiptheid ook de uitstapzijde. Het gaat om de uitstapzijde ten opzichte van de rijrichting.

Je kunt de update voor de NS Reisplanner Xtra app vanaf nu downloaden voor Android, direct uit de Play Store. Dit kan via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel