NS Reisplanner Xtra 4.3 met storingskaart en verbeteringen in design

De Nederlandse Spoorwegen heeft een nieuwe update uitgebracht van de NS Reisplanner Xtra app. Vanaf nu vind je in de NS app een overzicht met storingen op een kaart. Ook is de weergave van ritten verbeterd. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

NS Reisplanner Xtra 4.3

De NS Reisplanner Xtra app is geüpdatet naar versie 4.3. Vanaf nu kan je een overzicht met storingen en werkzaamheden bekijken op een kaart. Daarnaast kan je per storing het venster uitschuiven waarbij je hiervan het overzicht kunt bekijken op de kaart. Het gaat niet alleen om de huidige storingen, maar ook om gepland onderhoud aan het spoor. Je kunt vanaf nu precies zien of het oponthoud ook op jouw gedeelte van het traject aan de orde is.

Vleugeltrein

Verder heeft de NS de ritinformatie vernieuwd. Er is een strakgetrokken design en de visuele weergave van vleugeltreinen is verbeterd. Een vleugeltrein is een trein die op een station gekoppeld of gesplitst worden en vervolgens samen of alleen het traject verder afleggen. Nu kan ook ‘Voice Search’ gebruikt worden voor het invoeren van adressen.

De update voor de NS Reisplanner Xtra app kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

NS
NS
Ontwikkelaar: Nederlandse Spoorwegen
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel