DB Navigator: realtime reisplanner van Deutsche Bahn werkt nu in Europa

Deutsche Bahn, afgekort DB, heeft een server-side update uitgebracht voor de reisplanner-app DB Navigator. Deze applicatie was tot voor kort enkel handig om in Duitsland je treinreis te plannen of van en naar Duitsland. Nu kan je de applicatie in meer Europese landen gebruiken, ook in Nederland en België.

DB Navigator

DB Navigator is de reisplanner-app van Deutsche Bahn. Vanaf nu is het mogelijk om realtime informatie door te krijgen rondom het spoorvervoer in Europa. Vanaf nu is de applicatie niet meer alleen in Duitsland te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in Nederland en België.

Voor circa 60.000 stations in verschillende landen worden nu realtime vertrektijden getoond in de DB Navigator app. Naast Nederland en België worden ook de gegevens binnengehaald van de spoorwegen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Voor de samenwerking hebben verschillende spoorvervoerders het Railteam platform in het leven geroepen.

Voor de Europese landen is geen update voor de app noodzakelijk. Middels een server-side update wordt de Europese reisplanner automatisch doorgevoerd in de app.

DB Navigator
DB Navigator
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel