NU.nl app krijgt NUsport GP-spel: voorspel de Formule 1

Er staat een nieuwe update klaar voor de nieuws-app van NU.nl. Deze applicatie wordt uitgebreid met een feature voor de liefhebbers van de Formule 1; het GP-spel.

GP-spel in NU app

De NU.nl app is uitgebreid met een nieuwe optie waarmee je kunt meespelen met het GP-spel. Met het GP-managerspel kun je een eigen team samenstellen met je eigen top 3. Voor elke Grand Prix stel je een eigen team samen, welke bestaat uit 4 coureurs. Je hebt hiervoor virtueel 100 miljoen euro beschikbaar. In het GP-spel voorspel je de top 3 van de kwalificatie en de race, en kun je voorspellen op welke plaats Max Verstappen eindt.

NU.nl GP-spel

Leuk aan het spel is dat je het op kunt nemen tegen tal van andere spelers, andere GP-fans. Je kunt de uitdaging aan gaan met collega’s, vrienden en familie in een eigen vriendenleague. Je verdient punten op basis van de werkelijke resultaten en je kunt zelf een reis naar Mexico winnen.

De functie is te vinden bij het opstarten van de app, na de update. Tevens vind je het GP-spel in de NU.nl app terug onder de Rubrieken > Sport. De update brengt ook enkele bugfixes en prestatieverbeteringen. Je kunt de nieuwe versie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel