NU.nl app uitgebreid met ‘Mijn NU’ met persoonlijk nieuws

De nieuws-app van Nu.nl is voorzien van een update waarbij de applicatie persoonlijker wordt gemaakt. In NU.nl 8.7.1 voor Android wordt Mijn NU compleet vernieuwd. Je kunt zo nog sneller aangeven welk nieuws je wilt volgen. We zetten de details op een rij.

Mijn NU in Nu.nl app

De NU.nl app is voorzien van een update naar versie 8.7.1. Hierbij is de Mijn NU functie compleet vernieuwd. Middels deze functie wordt het makkelijker gemaakt om onderwerpen die jou interesseren te volgen. Je kunt de optie na de update onderin de navigatiebalk vinden.

NU.nl app Mijn NU

In het overzicht vind je onderwerpen die op basis van je eerder gelezen berichten mogelijk interessant vindt. Daarbij wordt ook een selectie van onderwerpen getoond die op dit moment populair zijn. Je kunt daarbij kiezen om die onderwerpen te volgen. Hierbij krijg je de mogelijkheid om ervoor te kiezen dat je bij nieuwe berichten een melding op je smartphone wilt ontvangen. Je kunt onder artikelen zelf de tags aanklikken om deze toe te voegen, maar het is niet mogelijk om direct een zoekwoord toe te voegen om hierop te filteren.

Eerder bracht NU.nl een update uit waarbij de applicatie regionale pushberichten toevoegde. De app moet dit jaar nog persoonlijker en relevanter worden voor gebruikers, zo meldt Jurre de Ruiter; Head of Product van Nu.nl. De update wordt vanaf nu uitgerold voor de app via de Google Play Store.

Eerder bracht Google haar eigen Google Nieuws app uit met een grote update, waarbij het ook steeds meer ging draaien om het persoonlijker maken van het nieuws.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel