NU.nl app 8.3 update brengt sport- en regionale push-notificaties

NU.nl is misschien wel de meest gebruikte nieuws-app van Nederland. Er staat nu een nieuwe update klaar voor de NU.nl app en hiermee wordt het mogelijk gemaakt om het laatste nieuws uit je eigen regio te ontvangen als push-notificatie. Ook kun je nu meldingen instellen voor sportnieuws.

Nu.nl: push-notificatie uit je regio

In de Google Play Store is een update te vinden voor de app van NU.nl. In november vorig jaar werd versie 8.0 uitgebracht, en nu worden de mogelijkheden in de nieuws-app verder uitgebreid. Met de update naar NU.nl 8.3 krijgen gebruikers de mogelijkheid om push-notificaties voor de eigen regio in te stellen.

Dit betekent dat je push-meldingen krijgt wanneer er belangrijk nieuws uit je dorp of stad is, zoals een brand, stroomstoring of andere nieuwsgebeurtenis. Het ontvangen van notificaties bij groot algemeen nieuws, is al langer beschikbaar, maar nu kun je dus gerichter notificaties ontvangen. Tevens zorgt de update ervoor dat gebruikers push-notificaties voor sport in kunnen schakelen.

Als je de regionale meldingen wilt ontvangen dien je twee dingen te doen. Zorg ervoor dat de app toegang heeft tot positiebepaling en dat het palletje voor belangrijk algemeen nieuws notificaties ingeschakeld is.

De update wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel