NU.nl app krijgt NUjij weer terug en laat je reageren op nieuws

Nadat eerder de stekker uit NUjij werd getrokken, heeft nieuwsplatform NU.nl de mogelijkheid weer teruggehaald. Het wordt vanaf nu weer mogelijk gemaakt om te reageren op berichten die in het nieuws verschijnen.

NUjij is terug

In de NU.nl app is het vanaf nu mogelijk gemaakt om weer te reageren op berichten. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van een nieuwe versie van NUjij. Dit discussieplatform werd zo’n anderhalf jaar geleden uit de lucht gehaald omdat er bijvoorbeeld veel tijd ging zitten in het modereren van reacties.

NU.nl reageren NUjij

Gebruikers kunnen vanaf nu weer reageren op nieuwsartikelen op NU.nl en in de NU.nl app. Hiervoor dien je wel een profiel aan te maken of in te loggen met een eerder gemaakt account. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe basis waarmee meer de focus komt te liggen op inhoudelijke discussies. Het reageren op berichten zou ook voor meer begrip zorgen voor de standpunten van anderen.

De reageer-mogelijkheid wordt vanaf nu uitgerold en op uiterlijk 1 mei moet de functie beschikbaar zijn voor alle artikelen. De artikelen waarop je kunt reageren zijn te herkennen aan het ballonnetje bovenin beeld.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel