AD lanceert nieuwe nieuws-app; persoonlijker en meer opties

Het AD, wat staat voor het Algemeen Dagblad, heeft een vernieuwde applicatie uitgebracht voor de mobiele platformen. Volgens de ontwikkelaars combineert de nieuwe AD app het beste van vier apps in één app.

Nieuwe AD app

De AD app is in een nieuw jasje gestoken. De update die verschenen is, combineert het laatste nieuws met een persoonlijke tint. Volgens het Algemeen Dagblad wordt het beste van vier apps gecombineerd in één app.

 

Op de startpagina vind je een mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Ook nieuws uit je regio, sport- en show-nieuws en video’s en entertainment vind je hier terug. Onderin beeld is de navigatiebalk te vinden met opties. Daar kun je bijvoorbeeld ook direct schakelen naar het laatste nieuws of een bepaalde categorie. Onder menu vind je nog meer categorieën.

 

Regionaal nieuws

Er wordt in de nieuwe AD app ook meer aandacht besteed aan het regionale nieuws; actualiteiten uit jouw omgeving. Er kan gekozen worden uit 52 verschillende regio’s en steden binnen Nederland. In de toekomst zal dit verder uitgebreid worden. In de AD app is er ook meer aandacht gekomen voor video’s.

Topics

Een andere feature die nieuw is toegevoegd is ‘Topics’. Hier worden alle artikelen uit 13 kranten van de Persgroep gerubriceerd. Denk aan BN DeStem, Het Parool, Trouw of enkele media uit België. Topics in de AD app is vooral handig voor abonnees.

Downloaden

De update voor de AD app staat klaar in de Google Play Store. Je kunt de nieuwe versie van de nieuws-app downloaden via onderstaande button.

AD – Nieuws, Regio en Show
AD – Nieuws, Regio en Show
Ontwikkelaar: DPG Media Services
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel