AD lanceert compleet vernieuwde nieuws-app

Het Algemeen Dagblad, ofwel AD, heeft een compleet vernieuwde applicatie uitgebracht voor de nieuws-app. De vormgeving van de applicatie is er flink op vooruit gegaan en dat was eerlijk gezegd ook wel nodig. De AD app is er in alle opzichten op vooruit gegaan en geeft je toegang tot het laatste nieuws en de stand van zaken rondom sport, regio en showbizz.

AD app

In de Google Play Store heeft het Algemeen Dagblad een nieuwe applicatie uitgebracht. De nieuws-app heeft de herkenbare rode kleur gehouden, maar is nu voorzien van een sterk verbeterde interface. Het oubollige design is vervangen door strak Material Design en het nieuws wordt verdeeld over verschillende tabbladen. Belangrijke uitgelichte berichten vind je als grote foto’s op de startpagina en daaronder de rest van het nieuws.

De AD app bevat tevens regio-tabbladen waarbij het nieuws van lokale media getoond wordt. Je kunt kiezen uit verschillende plaatsen en regio’s. Daarnaast is er een tabblad met sport waar je naast nieuws ook uitslagen kunt vinden. Voor de liefhebbers van roddels en showbizz is er het tabblad met show-nieuws. Via de instellingen van de AD app kan je notificaties voor verschillende onderdelen inschakelen en tevens kan je de zoekfunctie gebruiken.

AD – Nieuws, Regio en Show
AD – Nieuws, Regio en Show
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel