Officiële renders van nieuwe Nokia X duiken op: dit is de achterkant

De voorkant van de nieuwe Nokia X, die mogelijk Nokia X6 gaat heten, hebben we eerder al gezien. Nu zien op een promotieflyer van Nokia ook de achterkant van het nog niet aangekondigde toestel.

Nokia X op promotieflyer

HMD Global is achter de schermen bezig met de realisatie van een nieuwe smartphone; de Nokia X. We hebben in de afgelopen tijd er veel over gehoord en nu zien we een nieuwe promotieflyer voor het toestel. De voorzijde kregen we dankzij de fabrikant zelf eerder al goed te zien; nu zien we dus ook de achterkant.

Nokia X render achterkant

Het afgeronde, glazen design van de Nokia X heeft aan de achterzijde een vingerafdrukscanner. Daarboven is de dual-camera te vinden, maar wat opvalt is dat niet het beeldmerk ‘Carl Zeiss’ is toegevoegd aan de camera. Het is dan ook nog niet duidelijk of Nokia weer met Zeiss heeft samengewerkt. Ook is de Nokia X niet van een koperen rand maar een zilveren rand voorzien en is er de notch aan de bovenzijde van het scherm.

Nokia X render

Op 16 mei zullen we meer te weten komen over het toestel. Eerdere berichten spraken al dat het toestel vermoedelijk tussen de Nokia 6 (2018) en Nokia 7 Plus wordt geplaatst. Daarbij zou het toestel naar verwachting een prijskaartje krijgen van om en nabij de 200-250 dollar. We zijn benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel