Old School RuneScape nu voor iedereen beschikbaar op Android

De gesloten testperiode voor leden van de MMORPG RuneScape is voorbij, nu kan iedereen met een Android toestel de Old School versie van het spel spelen.

Old School RuneScape op mobiel

Je hoort het goed, de Old School versie van RuneScape is nu voor iedereen beschikbaar. Na een vrij lange periode van testen heeft de ontwikkelaar eindelijk de game vrijgegeven voor het grote publiek. De gratis game kent wel enkele beperkingen, zoals vroeger in de web versie ook al het geval was. Je kunt kiezen om een abonnement op het spel te nemen waarmee je een 3x zo grote kaart krijgt om te verkennen. Daarnaast kun je meer skills gebruiken en quests doen.

Heb je al een account voor RuneScape op je PC dan kan je gewoon met hetzelfde account inloggen en verder spelen. Ook hoef je niet bang te zijn dat je alleen met mobiele RuneScape spelers het spel speelt, de game werkt namelijk cross-platform. De kwaliteit van de game ligt erg dicht tegen die van de PC-versie aan en Jagex heeft bewust gekozen om de MMORPG voor mobiel op een andere manier te ontwikkelen.

Vergeten hoe de Old School RuneScape game werkte of heb je net je oude account weer teruggevonden en klaar voor wat nostalgie? De RuneScape game is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Old School RuneScape
Old School RuneScape
Ontwikkelaar: Jagex Games Studio
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel