OnePlus 3 in Ferrari-rood gespot

OnePlus heeft haar nieuwe smartphone, de OnePlus 3, in een blik verf laten vallen. Het toestel is gespot in een dieprode kleur. De metalen smartphone is op dit moment enkel in grafiet en goud verkrijgbaar. De rode OnePlus 3 oogt erg stoer, maar gaan we hem ook daadwerkelijk hier op de markt zien?

OnePlus 3 in het rood

De OnePlus 3 zal naar verwachting in de toekomst ook in het rood verkrijgbaar komen. De Chinese fabrikant heeft het toestel korte tijd online gezet, maar de pagina met de Ferrari-rode OnePlus 3 is inmiddels offline gehaald. Het is mogelijk dat de rode variant alleen in China verkrijgbaar wordt, omdat ook alleen daar het toestel in deze kleur is opgedoken.

OnePlus 3 rood

OnePlus bracht deze maand de OnePlus 3 op de markt, na de aankondiging. De smartphone volgt de OnePlus 2 op en is voorzien van een strakke metalen behuizing en vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Er is 6GB RAM-geheugen, dual-sim ondersteuning, een krachtige Snapdragon 820 processor, een 16 megapixel camera en dit alles voor een prijs van 399 euro.

OnePlus 3 rood

Zodra er meer bekend is over de rode OnePlus 3, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel