OnePlus 5/5T krijgt OxygenOS 9.0.4 met januari-patch en meer

OnePlus rolt voor de OnePlus 5 en 5T een nieuwe update uit. Het is de OxygenOS 9.0.4 update die vanaf nu verspreid wordt. De smartphone krijgt de januari-patch en nog meer vernieuwingen.

OnePlus 5/5T: OxygenOS 9.0.4

De bezitters van de OnePlus 5 en 5T krijgen een nieuwe update aangereikt op hun device. Vanaf nu wordt de update naar OxygenOS 9.0.4 uitgerold welke verschillende vernieuwingen brengt naar de twee smartphones. Met de update naar OxygenOS 9.0.4 wordt de beveiligingsupdate van januari meegeleverd. Er zijn tevens een aantal stabiliteitsverbeteringen, bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. Ook op het gebied van netwerken zijn er verbeteringen geleverd.

Google Duo OnePlus

OnePlus voorziet de toestellen ook van Google Duo-integratie. Deze integratie werd eerder verspreid naar de OnePlus 6 en 6T toestellen. Het voeren van een audio- of videogesprek via de beldienst van Google wordt middels deze integratie stukken handiger gemaakt.

De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar zal zijn. Zodra deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel