OnePlus 5 vanaf nu te koop via Belsimpel: dit moet je weten

OnePlus verkoopt haar toestellen doorgaans enkel via haar eigen website. Toch kwam een Nederlandse webwinkel onlangs met het nieuws dat het OnePlus-toestellen gaat verkopen. Vanaf nu is ook de OnePlus 5 te koop bij Belsimpel.

OnePlus 5 bij Belsimpel

OnePlus kwam vorige maand met de introductie van de OnePlus 5. Dit is het nieuwe toestel van de Chinese fabrikant en is tevens het high-end vlaggenschip voor 2017. Echter verkoopt de fabrikant de toestellen alleen via de eigen website. Dit heeft als nadeel dat je het toestel alleen los kunt aanschaffen en niet in combinatie met een abonnement.

OnePlus 5 belsimpel

De Nederlandse webwinkel Belsimpel kwam onlangs met het nieuws dat het ook OnePlus toestellen ging verkopen. Het ging hierbij om de relatief oudere OnePlus One, OnePlus X en OnePlus 3T. Nu wordt ook de OnePlus 5 aan dit lijstje toegevoegd. Er is geen deal met OnePlus, maar de webwinkel maakt gebruik van zogenoemde grijze import. Kopers die aanspraak willen maken op de garantie kunnen hiervoor gewoon bij Belsimpel aankloppen.

Overigens betaal je bij Belsimpel niet dezelfde prijs als bij OnePlus zelf. Vooralsnog is enkel het 64GB model in het grijs te koop. De prijs hiervan ligt op 599 euro. Bij OnePlus zelf betaal je voor een los toestel 499 euro. Daardoor is het toestel voornamelijk interessanter als je het toestel in combinatie met een abonnement wilt nemen, waardoor je niet in één keer een hoger bedrag kwijt bent aan het toestel. Je kunt de OnePlus 5 vanaf nu aanschaffen bij Belsimpel waarvan je hier het overzicht vindt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel