OnePlus 6T en 6 krijgen OxygenOS update met juni-patch en screen-recorder

OnePlus heeft voor de OnePlus 6T en 6 een nieuwe update klaargezet. Hierbij zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd, en vinden we ook een nieuwe beveiligingsupdate.

OnePlus 6/6T: juni-patch met extra’s

Voor twee verschillende OnePlus-smartphones wordt een nieuwe update uitgerold. Gebruikers van de OnePlus 6T krijgen OxygenOS 9.0.15, de OnePlus 6 wordt bijgewerkt met OxygenOS 9.0.7. Bij beide smartphones wordt de beveiligingsupdate van juni 2019 meegeleverd. Deze dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android OS.

OnePlus 6T display

Daarbij heeft de Chinese fabrikant nog andere verbeteringen doorgevoerd. Allereerst is de schermrotatie verbeterd, waardoor deze beter moet werken. Een andere nieuwe functie is Screen-recorder. Hiermee kun je een schermopname maken van wat er op je scherm gebeurt. Het is eigenlijk een screenshot als video. De optie vind je terug onder de Quick Settings > Screen Recorder. Mocht je gebruik maken van Telia Denmark als provider, dan kun je vanaf nu gebruikmaken van VoLTE en VoWiFi tijdens het bellen.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T. Zodra deze update beschikbaar is voor je smartphone, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel