Gebruikers OnePlus 7 Pro maken melding van spook-aanrakingen

Sommige gebruikers van de OnePlus 7 Pro ervaren problemen met het scherm. Er komen verschillende meldingen binnen over zogenoemde spook-aanrakingen. Het scherm wordt dan aangeraakt, terwijl dat helemaal niet het geval is.

Spook-aanrakingen OnePlus 7 Pro

Het scherm van de OnePlus 7 Pro wordt door velen geroemd. Ook op de redactie zijn we enthousiast over het 90 Hz beeldscherm van de OnePlus 7 Pro. De telefoon zorgt bij enkele gebruikers voor wat frustratie. Op het forum van OnePlus wordt door verschillende gebruikers gemeld dat er problemen zijn met het beeldscherm. Er wordt gesproken over spook-aanrakingen, waarbij de telefoon denkt dat het scherm wordt aangeraakt, terwijl dat niet aan de hand is.

Met hardware-informatie app CPU-Z worden deze problemen meer inzichtelijk gemaakt. Er is te zien dat op verschillende plekken, voornamelijk bovenin het scherm, het scherm aanrakingen detecteert en hier acties op uitvoert. Ook in Nederland melden gebruikers zich met deze problemen. Er lijkt een verband te zijn met deze problemen en wanneer NFC ingeschakeld is. Daarbij zouden bij een andere groep gebruikers de problemen voornamelijk optreden, onder deze omstandigheden, bij de CPU-Z en de Netflix app.

OnePlus is inmiddels op de hoogte van dit probleem. De verwachting is dat het met een latere software-update verholpen kan worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel