OnePlus 7 Pro: officiële persfoto’s uitgelekt van stijlvol toestel

OnePlus heeft op 14 mei een aankondiging, en we komen er steeds meer over te weten. Naar verwachting krijgen we zowel de OnePlus 7 als de 7 Pro te zien. Van die laatste zijn nu officiële persfoto’s verschenen.

Persfoto’s OnePlus 7 Pro

Er is al veel gezegd en getoond van de OnePlus 7 Pro. Maar met dit lek krijgen we pas echt een goed beeld van de meest uitgebreide OnePlus-smartphone uit de 7-serie. De Duitse collega’s van Winfuture hebben de hand weten te leggen op verschillende officiële persfoto’s van de nieuwe OnePlus 7 Pro. Eén van deze foto’s zien we hieronder; een stijlvolle gradiënt kleur die overloopt van zwart naar blauw.

OnePlus 7 Pro blauw zwart kleur

Wat hierbij direct opvalt is het ontbreken van de front-camera aan de voorzijde. Hoewel foto’s er verder nog van ontbreken, zal deze bevestigd zijn aan de bovenkant van het toestel. Hierdoor is er ook geen notch aanwezig. De front-camera kan uit de behuizing schuiven om zo te beginnen met foto’s maken. Een ander aspect waar we enthousiast van worden zijn de enorm dunne schermranden. Zelfs aan de onderkant, waar bij veel merken een duidelijke(re) kin is te zien, zijn deze erg dun gebleven. De voorkant bestaat dus echt voor een heel groot deel uit scherm.

Naar verwachting krijgt de OnePlus 7 Pro een 6,67 inch AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. Deze krijgt een verversingssnelheid van 90 Hertz, wat erg hoog is en het kijken van films en spelen van games nog aantrekkelijker moet maken. Het beeldscherm lijkt door te lopen aan de zijkanten zoals we bijvoorbeeld ook al zagen bij de Huawei P30 Pro en Galaxy S10.

OnePlus 7 Pro black

De OnePlus 7 Pro zal uitgerust zijn met een triple-camera aan de achterzijde. Naar verluidt zou dit een 48 megapixel camera met zowel optische als elektronische beeldstabilisatie zijn. Deze levert een diafragma van f/1.6. Er is verder een 16MP ultra-wide angle lens voor groothoek (f/2.2 – 117 graden) en een derde sensor van 8MP met een diafragma van f/2.4. Tevens beschikt de camera over drie keer optische zoom. De front-camera telt 16 megapixel (f/2.0).

OnePlus 7 Pro zijkant

Als de berichten verder kloppen, en daar lijkt het wel steeds meer op, krijgt de OnePlus 7 Pro een Snapdragon 855 processor. Daarbij wordt het toestel, afhankelijk van het model, geleverd met 6 en 12 GB aan werkgeheugen. Er is 128/256GB opslagruimte en dit is vermoedelijk niet uit te breiden met een geheugenkaart. Verder krijgt het toestel een 4000 mAh accu met 30 Watt snelladen. Aan de rechterkant van de telefoon komt de bekende alert-slider. Tot slot zou de 7 Pro uitgerust worden met 5G-ondersteuning, maar het is onbekend of deze naar ieder land komt.

Op 14 mei zullen we alles te horen krijgen, uiteraard houdt DroidApp je hiervan uitgebreid op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel