OnePlus 7 Pro: pop-up camera bevestigd; eerste triple-cam samples

We worden steeds maar weer lekker gemaakt met de nieuwe OnePlus 7-serie. Nu zien we camera-samples met de triple-camera en wordt de pop-up camera bevestigd.

OnePlus 7 Pro in het nieuws

Opnieuw is er nieuws te melden over de OnePlus 7-serie. Er is meer informatie over de OnePlus 7 Pro. In een Amerikaanse krant heeft OnePlus een advertentie geplaatst, waarbij de 7 Pro is te zien. Daarbij staan verschillende kreten, die de key-features vast benoemen. Er is ook een foto te zien van het toestel; althans, enkele onderdelen worden getoond.

Duidelijk is dat de gemotoriseerde pop-up camera bevestigd wordt. Er gingen eerder al berichten rond over dit type camera voor het toestel. Aan de achterzijde krijgt de smartphone ook een triple-camera.

Camera-sample

De collega’s van Wired hebben een prototype van de OnePlus 7 Pro in handen gekregen. Hier hebben zij enkele foto’s mee gemaakt. De camera beschikt over 3x optische zoom, en die foto’s zien we hieronder. Er is een 48 megapixel camera die de foto’s samenperst tot een beeld van 12 megapixel. Dit zorgt voor meer details in een scherpe foto, zo is de gedachte.

Hoewel de afbeeldingen er goed uit zien, is het natuurlijk niet gezegd dat dit de daadwerkelijke kwaliteit is. Het gaat om een prototype en een review-sample is nog niet beschikbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel