Muziekvideo legt OnePlus 7 bloot, maar zonder notch

Er is een muziekvideo online gezet, waarbij we een nieuwe smartphone van OnePlus krijgen te zien. Het is de OnePlus 7, maar wat opvalt is dat de notch lijkt te ontbreken.

OnePlus 7 in muziekvideo

De OnePlus 7 wordt op 14 mei aangekondigd. Aangezien er gesproken wordt over de OnePlus 7-serie, en er ook berichten rondgaan over de OnePlus 7 Pro, is de verwachting dat er meerdere smartphones getoond worden. Op internet is nu een video verschenen van de Indiase zangeres Neha Bhasin. Daarin is een nog niet aangekondigde OnePlus smartphone te zien.

OnePlus 7 muziekvideo

Toch is er iets wat opvalt. We zien de smartphone aan de achterkant met een dual-camera. Dat doet vermoeden dat we hier te maken hebben met de OnePlus 7, de Pro zou namelijk een triple-camera krijgen; zo werd ook al duidelijk in een teaser. Als we echter de voorzijde van de smartphone zien, ontbreekt een belangrijk element.

Als we de eerdere geruchten nalopen, valt namelijk op dat de OnePlus 7 over een notch zou beschikken. De Pro-versie zou daarentegen over een pop-up camera beschikken waarin de front-camera is geïntegreerd. Dat we hier een smartphone zien met een dual-camera, zonder notch, wordt de verwachting geschept dat de OnePlus 7 mogelijk ook een pop-up camera krijgt.

De video van de Indiase artiest kan hieronder bekeken worden. Op 14 mei zullen we naar verwachting alles te horen krijgen over de nieuwe OnePlus 7-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel