OnePlus en T-Mobile gaan samenwerken: dit betekent het

Telecomprovider T-Mobile en fabrikant OnePlus hebben de handen ineengeslagen. OnePlus heeft T-Mobile verkozen als exclusieve telecompartner in Nederland. Wat gaat deze samenwerking precies betekenen?

OnePlus en T-Mobile werken samen

Voor de Nederlandse markt sluiten OnePlus en T-Mobile een samenwerking, dit alles met de OnePlus 7-serie in aantocht. Eerder ging de Chinese fabrikant al samenwerkingen aan met andere providers, waaronder met T-Mobile in de Verenigde Staten. Nu is het ook de beurt aan de eerste Nederlandse samenwerking met een provider.

Onno Rip, directeur bij T-Mobile laat het volgende weten;

OnePlus en T-Mobile vinden elkaar in de gezamenlijke ambitie klanten de beste en snelste mobiele ervaring te bieden. Wij zien dat veel OnePlus gebruikers al kozen voor het mobiele netwerk van T-Mobile, dat pas door P3 wederom is uitgeroepen tot beste uit de test. Voor die klanten is deze samenwerking dus ook heel logisch”.

Carl Pei, co-founder van OnePlus geeft de volgende reactie over de samenwerking;

“We zijn verheugd met T-Mobile als onze eerste telecompartner in Nederland. Deze gerenommeerde operator biedt een state-of-the-art mobiele netwerk en wij premium toestellen. Samen brengen wij de best mogelijke combinatie van smartphone en netwerkprestatie naar de Nederlandse markt. Voor OnePlus is het partnerschap een grote stap in het nog toegankelijker maken van onze producten voor de Nederlandse markt”.
Dat OnePlus en T-Mobile nu een samenwerking aangaan, betekent al wat voor de OnePlus 7-serie. Het toestel (of misschien wel de toestellen) zal ook in het voorjaar verkrijgbaar zijn bij de T-Mobile shops en via de website van T-Mobile. Tot nu toe waren de toestellen alleen via de officiële weg verkrijgbaar bij Belsimpel en de eigen website van OnePlus. De nieuwe OnePlus 7 serie wordt op 14 mei aangekondigd. Eerder ging de provider al een samenwerking aan met Oppo.
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel