T-Mobile en Oppo gaan samenwerken in Nederland

De Chinese fabrikant Oppo en de Nederlandse tak van T-Mobile gaan met elkaar samenwerken. Beide bedrijven maken hun samenwerking vandaag officieel bekend. Een van de toevoegingen door de samenwerking is de Oppo RX17 Pro die door T-Mobile verkocht zal gaan worden.

Oppo en T-Mobile gaan samenwerken

Oppo is nog niet zo lang actief in Nederland, maar het timmert inmiddels flink aan de weg. Oppo behoort tot hetzelfde moederbedrijf als OnePlus, waar al veel kennis is vergaard. Het bedrijf wil verder groeien in Nederland en gaat daarom samenwerken met provider T-Mobile. Beide bedrijven delen de ambitie om 5G zo snel mogelijk beschikbaar te maken in Nederland. Eerder liet T-Mobile al weten dat het in 2020 een landelijk dekkend 5G-netwerk wil hebben. Oppo wil ook zorgen voor 5G-smartphones, net als verschillende andere fabrikanten.

Oppo RX17 pro

Onno Rip van T-Mobile laat over de samenwerking het volgende weten;

“OPPO is een toonaangevend merk op de wereldwijde smartphonemarkt. Zij hebben laten zien dat ze willen groeien in de Europese markt en wij hebben vertrouwen in de ambities van het bedrijf. Nog een reden waarom wij als provider OPPO graag aan ons merk verbinden, is dat zij toestellen produceren die klaar zijn voor de komst van 5G. Dat sluit goed aan bij onze ambitie om volgend jaar 5G landelijk uit te rollen. Samen zorgen we ervoor dat zowel de toestellen als het netwerk klaar zijn voor 5G.”

T-Mobile neemt de Oppo RX17 Pro ook op in het assortiment. Deze smartphone wordt ook bij verschillende andere winkels verkocht, en nu dus ook bij T-Mobile.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel