Oppo deelt meer beelden en details nieuw ColorOS 6.0

ColorOS 6.0 werd eind vorig jaar voor het eerst getoond, het is de nieuwe skin van fabrikant Oppo. Het bedrijf heeft nu meer details en screenshots gedeeld van de nieuwe skin.

Oppo met ColorOS 6.0

Er is een nieuwe versie van ColorOS aangekondigd. Versie 6.0 werd in november al getoond, met daarbij enkele details. Er is nu meer gedeeld. ColorOS 6.0 zullen we in ieder geval terug gaan zien op de Oppo F11-serie. Oppo belooft met de nieuwe skin een clean en gebruiksvriendelijke ervaring. Hierbij zijn er nieuwe pictogrammen, verbeterde animaties en nieuwe gestures.

ColorOS 6.0

Met Hyper Boost belooft Oppo vele nieuwe verbeteringen van de prestaties. Daarbij zorgt de Game Assistant ervoor dat je niet lastig gevallen wordt met meldingen en dergelijke tijdens het spelen van games. Tijdens het spelen van games kun je ook een video-opname (screen record) maken van wat er op het scherm gebeurt. Er is ook een speciale Riding Mode die tijdens het rijden je notificaties dempt en automatisch oproepen kan weigeren met een bericht. Deze automodus zal vooralsnog alleen in Zuid-Oost Azië beschikbaar zijn.

De Smart Assistant geeft je in één oogopslag de informatie die je nodig hebt. Denk aan agenda-items, het weer, notities, favoriete contacten en meer. Een functie die ook in Nederland beschikbaar zal komen is Oppo Cloud. Hier kun je online bestanden opslaan; kun je data synchroniseren, back-ups maken en meer.

ColorOS 6.0 moet ook het bedienen van de interface prettiger maken met verschillende gestures. Tevens heeft Oppo tal van verbeteringen doorgevoerd, wat onder andere moet resulteren in een beter uithoudingsvermogen. Op welke toestellen de nieuwe skin beschikbaar komt, is niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel