Oppo laat eigen vouwbare smartphone zien: lijkt veel op Mate X

Oppo heeft haar aankondiging op het Mobile World Congress al gehad. Toch was aanvankelijk het idee om ook een vouwbare smartphone te presenteren. Dat is op het laatste moment geannuleerd. Toch zien we nu een idee van het nieuwe toestel.

Oppo met vouwbare smartphone

Oppo is sinds korte tijd actief in Nederland. De fabrikant heeft op het Mobile World Congress nieuwe innovaties laten zien, waaronder een camera met 10x optische zoom en 5G-toestel. De smartphone die we niet te zien kregen was een opvouwbaar device. Naar verluidt had Oppo deze willen presenteren in Barcelona, maar heeft dat op het laatste moment tot gecanceld. Mogelijk omdat het nog niet tevreden is met het idee.

De foto’s die we hier zien zijn geplaatst op het eigen Weibo-account van Brian Shen, vice-president van de Chinese fabrikant. Er wordt bij verteld dat het toestel een prototype betreft en dat het nog absoluut niet zeker is, dat het toestel ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden. Of het apparaat in productie wordt genomen is afhankelijk van de daadwerkelijke vraag naar de vouwbare smartphone.

De foldable smartphone van Oppo doet ons heel erg denken aan de gisteren aangekondigde Huawei Mate X. Het toestel klapt naar buiten open en toont ingeklapt links een dual-camera. Het scherm betreft een OLED-paneel, maar verder ontbreken nog verdere gegevens over het toestel van de fabrikant. Wanneer er meer te melden is over de vouwbare smartphone van Oppo, houden we je uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel