Oppo werkt aan opvouwbare smartphone: komt tijdens MWC

Het Chinese Oppo heeft laten weten dat het werkt aan een opvouwbare smartphone. Deze smartphone zal onthult worden tijdens de komende editie van het Mobile World Congress in Barcelona.

Oppo met opvouwbare smartphone

Na Samsung wil ook Oppo een opvouwbare smartphone uitbrengen. Er zijn meerdere fabrikanten bezig met het idee, zo gaan er ook berichten over dergelijke toestellen van LG en Huawei. Alleen Samsung heeft begin deze maand nog een prototype getoond aan het publiek.

De fabrikant heeft nog geen verdere details gegeven over de opvouwbare smartphone van Oppo. Daarmee zijn de specificaties, de releasedatum en in welke modelserie het toestel uitgebracht wordt, nog onbekend. In de eerste helft van 2019 wil Oppo ook met een 5G-toestel naar Europa komen. Ook daarover zijn nog geen verdere details bekend.

Een andere techniek die momenteel ontwikkeld wordt bij Oppo, is het plaatsen van de camera achter het scherm. Wel zal er in het scherm een opening te vinden zijn. De eerste berichten kwamen hierover binnen bij de Samsung Galaxy A8s, maar Samsung is dus niet de enige. Echter zou Oppo het toestel pas in 2020 willen uitbrengen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel