Oppo houdt aankondiging voorafgaand aan MWC: op 23 februari

Op 23 februari zal het Chinese Oppo een persconferentie houden in Barcelona. Het merk doet dit voorafgaand aan het Mobile World Congress in de Spaanse stad, dat twee dagen later officieel begint. Wat kunnen we verwachten?

Oppo tijdens MWC 2019

Oppo heeft persuitnodigingen de deur uitgedaan voor een persconferentie op 23 februari 2019. Dit doet het bedrijf in de Spaanse stad Barcelona, waar op 25 februari het jaarlijkse Mobile World Congress wordt georganiseerd.

Oppo MWC 2019

In de afgelopen week kwam Oppo met het nieuws dat zij een nieuwe technologie voor de camera hebben ontwikkeld. Hierbij moet het mogelijk worden om een smartphone te voorzien van 10x optische zoom. De kans is aanwezig dat het bedrijf daar in Barcelona meer over weet te vertellen en wie weet een smartphone met deze cameratechnologie mee neemt.

Eind november kwam het nieuws naar buiten dat Oppo met een opvouwbare smartphone zou komen tijdens het Mobile World Congress. De uitnodiging laat er niet heel veel over los, maar wie weet komen we er meer over te weten binnenkort.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel